TRAVEL :: How to … Dress appropriate

Het weer in New York is onvoorspelbaar.
Vorige week zat ik nog heerlijk te genieten in de zon, aanstaande zondag mogen we weer sneeuw verwachten. New York weather… unpredictable… mijn collega’s staan er al niet meer van te kijken.

Sinds ik hier woon heb ik echt een bijzondere garderobe. Een dikke winterjas met bont, regenlaarzen, zomerjurken, dikke bolle truien en dunne kasjmier pulletjes.
Vooral ‘s morgens is het moeilijk kiezen. Vaak weet ik niet wanneer ik thuis ga zijn, hoe het weer tegen dan zal zijn, ga ik na het werk nog iets drinken, moet ik langere afstanden wandelen?

Een grote handtas is dan echt wel ideaal! In die van mij zitten standaard een paar flats (ballerina’s), een paraplu, een sjaal, handschoenen, een boek, granola bar, flesje water, pen en blank journal.

Plannen jullie een city trip naar New York? Mijn High Heels staan hier al 9 maanden stof te vergaren, platte schoenen daarentegen verslijt ik met 3 paar tegelijk! Goed schoeisel is echt wel een MUST hier! Maar hou hierbij ook rekening met de Door Policy in veel hippe bars. Met sneakers kom je er niet in.
(Die ballerina’s in mijn tas hebben mij al zo vaak geholpen!)

Om goed voorbereid the New York weather te trotseren kan ik alleen maar zeggen LAAGJES! Schijnt toch de zon, je speelt zo iets uit, toch te veel wind heb je altijd iets om je mee op te warmen.

Verder is New York Fashion Heaven! Iedereen loopt er altijd tot in de puntjes gestyled en verzorgd uit. Ik kom hier zo goed als geen slecht geklede mensen tegen.
De witte sportsokken in sandalen zijn dus geen goed voorbeeld van goed voorbereid op pad! Alhoewel… Toen ik vorige zomer op het bankje buiten bij Toby’s Estate in Williamsburg zat, liep er plots een Asian guy met Adidas slippers, witte sokken, een short, een Marcelleke en zwarte Trenchcoat voorbij. En niemand die raar op keek…

Wil je jouw garderobe updaten, 5th Avenue is ideaal om de limiet van de credit card van je vriend te testen! De grote merken kan je ook in SoHo vinden, voor de boetiekjes en vintage shopping walhalla’s neem je best de train naar de Lower East Side of Brooklyn.

Nog steeds hulp nodig? Kies mij!!

Foto: Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s