LOVE :: Accomplish your Dream: Live 1 year in New York

24 februari 2015: Touchdown in New York.
24 februari 2016: Celebrate my achievement: Realize your dream: To live 1 year in the city you love: New York!

Woehoe! I did it! Vorig jaar kwam ik aan in New York en ik ben er nog steeds! Met een tussenperiode van 3 maanden om mijn visum te regelen, heb ik echt mijn droom in vervulling laten gaan!
En wat een droom!

2 weken geleden verscheen er op mijn Facebook pagina een ‘Voorstelde pagina’ BobbyPin. Een nieuwe app waarbij je persoonlijke Maps kan samenstellen. Ik was meteen verkocht! In New York is Yelp een veelgebruikte app om reviews te schrijven, je kan favorieten “Bookmark-en” en nieuwe adresjes in de buurt zoeken. Ik heb het een paar keer geprobeerd maar was niet geheel overtuigd. Ik heb zo mijn eigen manier en stappenplan om ergens binnen te gaan.

Dus, BobbyPin. Voor mij een veel betere fit en ik kan het iedereen aanraden! Op dit moment zijn er nog maar een kleine 2000 gebruikers maar ik ben er van overtuigd dat dit echt een succes zal worden! Wat is de bedoeling: Net zoals bij alle andere Social Media maak je een account aan. Je kan mensen volgen en zelf Maps aanmaken. Je kan Maps en/of adresjes re-pinnen, bewaren op je eigen maps of gewoon browsen in de Maps die al bestaan. Alles is gelinkt aan Google Maps dus je wereldwijd pinnen.

Zo kan je bijvoorbeeld ‘Serious Eats NY’ volgen. Met mappen als: ’10 MUST EAT desserts in New York’ en ‘Where to eat Turkish Food in NYC’ is het gemakkelijk om nieuwe plekjes te ontdekken. Maar het moet niet altijd om eten gaan. De map ‘Williamsburg’ van Jason Wong bevat ook loungebars, cocktailbars, Deli’s,…

Geweldig! Ik begon direct alle plaatsen die ik het afgelopen jaar (en jaren daarvoor) bezocht had, te pinnen. Ik hou van structuur dus mijn huisstijl
FOOD :: LOVE :: MUSIC :: ART :: TRAVEL
zal je op mijn account ook terugvinden.

De Map :: FOOD :: NEW YORK :: bevat alle adresjes die ik afgelopen jaar heb gedaan.
(Of toch bijna allemaal – ik kan ze mij niet allemaal herinneren) Op dit moment zo’n 60 restaurants – and counting! Bij elke adresje geef ik mijn persoonlijke MUST TRY en enkele kernwoorden over de sfeer, cuisine, personen die je binnen kan aantreffen.

Bijzondere koffiebars vindt je onder :: COFFEE & SWEETS :: NEW YORK :: en wil je ‘s avonds in een SpeakEasy bar een Harvey Wallbanger drinken, raadpleeg dan zeker
:: TO DRINK :: NEW YORK ::

Had ik al verteld dat de app aan Google Maps gelinkt was?!
Afgelopen jaren bezocht ik onder andere ook Barcelona, Ibiza, Santorini, Amsterdam,… De inside adresjes die ik daar ontdekte kan je sinds vorige week dus ook via mijn BobbyPin-pagina ontdekken!

Door al mijn favoriete plekjes te pinnen, besefte ik eens te meer hoe geweldig my Dream in Real Life is!

If you would start to look for your dreams in real life? Where would you start?! 

BobbyPin :: AnnActually 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s