FOOD :: Celeste

Elke wijk heeft zijn charme hier in New York en sinds ik in de Upper East Side werk, kom ik vaker in het noorden van de stad. ‘s Avonds na het werk loop ik graag bij mooi weer nog even door Central Park. En niet toevallig gewoon rechtdoor naar de Upper West Side. Daar heb je namelijk een heel gezellig Italiaans restaurant: Celeste.

Vaak omschreven als: ‘The Italian restaurant every neighborhood should have”

Sinds ik hier woon ben ik er inmiddels 3 keer geweest maar ik geef dit adresje ook altijd met veel plezier door aan vrienden, familie en nu ook aan jullie!
Door zijn ligging ideaal na een bezoek aan The Museum of Natural History.

Nu ik aan het schrijven ben, besef ik dat ik echt wel van de Italiaanse keuken hou. Misschien binnenkort weer wat anders gaan proberen!

Stap je ooit binnen bij Celeste, bestel dan zeker een van hun huisgemaakte pasta’s! Ik ben helemaal gek van hun ravioli met goat cheese and ricotta. Of hun dagelijkse specials, panna cotta en tiramisu.

En mannen, ben je in het gezelschap van een blonde vriendin of vrouw, wees maar zeker dat de eigenaar met plezier een praatje komt maken aan jullie tafel!

Foto: Pinterest

Restaurant Celeste
Amsterdam Ave x West 84th street

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s