FOOD :: Marm Caffe

Zondag = Brunch dag in New York.
Compleet met Mimosa’s en Bloody Mary’s.

Om mijn blog wat meer onder de mensen te brengen, postte ik enkele weken geleden een bericht in de Facebook group Dutch in NY.
Altijd handig als er meer mensen dezelfde taal spreken.

Ik was op zoek naar mede test foodie’s en een van de Dutchies die daarop reageerde was Laurence. Bleek dat we zelfs enkele gemeenschappelijke vrienden hadden uit de high end horeca in Nederland!
Hoe klein kan de wereld soms zijn?!

Allesinds, we hadden zondag afgesproken om te gaan brunchen. Ik was tijdens Bike The City binnengestapt in Clinton Street Bakery en wou hun brunch ook wel eens proberen. Na een korte kennismaking stapten we binnen bij Clinton Street Bakery.
Bleek dat we 1,5 uur moesten wachten voor een tafel!
Wel, dan zoeken we zelfs met plezier iets anders!

2 blokken verder kwamen we uit bij een klein zaakje op de hoek, Marm Caffe. Wat mij als eerste opviel was de Graffiti op de muur achter de toog. Hun toog, die smakelijk gevuld stond met Pancake Cakes! Ja, ze bestaan echt! Stacks of Pancakes met Blue Berry’s tussen, of Nutella en Bananas! Je kan ze apart bestellen, of een slice van de taart. Ideaal toch?!

We bestelden beide thee die geserveerd werd in authentieke kopjes
(lekker kitcherig met bloemetjes en gouden randjes). Laurence ging voor eitjes, ik probeerde de Pancakes met Nutella, Bananas en Kokos Flakes.

Het feit dat we beiden New York-newbie’s waren, alle 2 een blog schreven en van lekker eten houden, was genoeg gesprekstof voor een gezellige middag!

Ben je zelf geen foodie, blogger of woon je al langer in New York? Geen nood, Marm Caffe is ook ideaal om een middagje thee te komen drinken met vriendinnen, je date mee naar toe te nemen of mensen uit de Lower East Side te kijken door de grote ramen!

Marm Caffe 
79 Clinton Street (x Rivington Street)
Lower East Side – New York

Foto: Pancakes and Tea 

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s