:: HAPPY NEW YEAR! ::

Het is 2016!

Woehoe! Ik hoop dat iedereen het nieuwe jaar goed heeft ingezet!
Mijn eerste feestdagen in New York zijn een beetje aan mij voorbij gegaan.
Niet dat ik niet gevierd heb, maar ik kwam maar niet in de juiste sfeer…
Niet dat ik niet geprobeerd heb hoor.

Mijn room mate had een kerstboom gekocht en versierd,
Ik keek “Love Actually”, zong mee met “Last Christmas”, keek mijn ogen uit in de prachtige etalages langs Fifth Avenue, spend Christmas Eve met mijn Belgische vrienden, dressed up voor Oudejaarsavond, dronk champagne om 12h en stond onder the Mistletoe…

Misschien lag het aan de temperatuur in New York?
22 graden is nu niet de temperatuur die je op Kerstavond verwacht…

Ik heb wel mijn goede voornemens gemaakt voor 2016.
Jajah, bij veel mensen komt er nooit veel van in huis, maar ik heb heel bewust enkele goals opgeschreven voor dit jaar.
Nee, ik moet niet 5 kilo vermageren of de lotto winnen dit jaar.
Mijn doelen dit jaar zijn gericht op lange termijn.

  • Leer minstens 15 nieuwe mensen kennen uit verschillende sectoren
  • Leer 2 nieuwe skills
  • Bezoek 3 nieuwe steden in Amerika
  • Onderhoud vriendschappen die er toe doen

Mijn voornemens opschrijven, deed mij ook even terugkijken op 2015.
Mijn God, wat een jaar…
Niet alleen werd ik 25, ik ging ook mijn dromen achterna en verhuisde naar New York. Ik begon een blog om mijn avonturen te delen, kwam mezelf meerdere keren tegen en ontdekte mijn core values. Na een bewogen 2014 kroop ik sterker als nooit tevoren terug uit de put. En dat ik er nog lang niet ben, maakt niet uit! Ik heb nog zoveel geweldige ideeën waar ik nog uren zoet mee ben. Wanneer het zover is, nodig ik jullie met veel plezier uit voor de opening!

Ik ben oprecht trots op mezelf!

En jij? Heb jij goede voornemens?
En over welke bereikte doelen ben jij trots op jezelf?

Foto: Pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s