TRAVEL :: Smell the inspiration!

Sorry dat jullie mij een week hebben moeten missen…
Maar eind juli was het dan zover! Ik kon terug naar New York vertrekken!
Mijn visum was binnen, mijn koffers gepakt!
Dit keer zou ik die Urban Jungle voor een jaar onveilig gaan maken.

Mijn droom die ik al enkele jaren koesterde, ging eindelijk in vervulling en ik was er helemaal klaar voor!
De laatste dagen op Belgisch grondgebied waren lastig. Vooral mentaal was ik uitgeput door het wachten en de onzekerheid. Bovendien wist ik dat mijn nieuwe baas zat te wachten op mij.

Inmiddels ben ik al 2 weken terug en het New Yorkse leven bevalt me ten zeerste!
Ik heb echt de ALLERBESTE job ter wereld, ontmoet mega interessante mensen, ervaar dagelijks een nieuwe portie adrenaline en loop meer dan eens met een grote smile over straat!

Deze middag zat ik lekker te lunchen in Bryant Park, een mega leuke groene oase nabij het kantoor in Midtown. Niet dat mijn pastasalade van bovenstaande kwaliteit was, maar het smaakte me wel. Zeker in deze omgeving!

Overal zag ik bijzondere taferelen. Van de Nederlandse toerist die een foto nam van The Empuire State Building over de gehaaste New Yorker die zijn lunch naar binnen schrokte tot de 2 kantoorlieden die vrolijk een spelletje ping pong speelden alvorens terug aan het werk te gaan.
Ik voelde de inspiratie borrelen en mijn mondhoeken krulden naar boven. Ik hou er van om op veel verschillende manieren geprikkeld te worden en ideeën op te doen.

Plots werd ik verrast door een prachtig gedicht. Over mijn glanzende haren in het gouden zonlicht, mijn salade en de wind die zachtjes door de park blies. Een creatieveling die zijn passie en talent deelde in ruil voor enkele dollars.

New York zit vol verrassingen! 

foto: Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s