TRAVEL :: February 28

Eerlijk is eerlijk, ik ben 24 februari vertrokken naar New York.
Samen met one of my best friends, Marjorie. De eerste week samen toeristen en even op adem komen was een geweldige beslissing en tot op vandaag ben ik haar zo ontzettend dankbaar hiervoor! Thanks Marjorie! You`re the best!

28 februari moest zij helaas terug naar Nederland vertrekken en stond ik er vanaf dan alleen voor. Het afscheid viel best zwaar… Plots was het voor mij allemaal `right in your face`. Vanaf nu moest ik het alleen zien te redden.

In Belgie had ik voor mezelf een stageplaats gezocht bij een wedding planner in Brooklyn. Waarom het leuke niet met het leerzame koppelen?!
Onze eerste kennismaking verliep vlot en ik besefte vrij snel dat deze wedding planner een `one in a million` was. Niet alleen was hij uitermate getalenteerd, hij deelde met veel plezier zijn kennis en ervaring met mij. Ook alle leveranciers die ik via hem leerde kennen, spraken vol lof over hem en zijn passies.

We leerden elkaar snel kennen en kwamen tot de constantie dat er veel raakvlakken waren.
Niet alleen hielden we ontzettend veel van bruiloften organiseren, we hielden beiden van lekker eten en zijn gevoel voor styling en design kwam heel dicht in de buurt van mijn ideale wereld.
Ik grapte meer dan eens: `If he wasn`t gay, I would marry him myself`
Iemand die op die uitspraak een patent zou nemen, zou er rijk van kunnen worden!

28 februari was de start van zijn trouwseizoen en mijn vuurdoop als assistent wedding planner!
Het was een prachtige dag, de zon scheen en voor mij ging er een nieuwe wereld open.
Het was geweldig om een volledig lege zaal te zien transformeren naar een fantastische trouwlocatie! Alles werd er binnengebracht. Stoelen, tafels, een bar, drank, glazen, een volledig mobiele keuken, bloemen, lampjes, nog meer bloemen, pashmina`s, card box, chalkboards,… Ik waande mij in een sprookje, op een bruiloft die ik zo vaak zelf gepind had op Pinterest.

Gelukkig waren alle leveranciers bekend met elkaar en had Jove Meyer (de wedding planner) deze bruiloft volledig van A tot Z georganiseerd. Onze taak bestond er voornamelijk uit te coördineren.
Op een gegeven moment kwam een van de waiters mijn richting uit. We raakten aan de praat en hij vroeg mij: `You like this isn`t it?`
`Yes I do, I love this!`
`I can see that, You`re glowing`

Tot op de dag van vandaag een bijzonder moment dat mij naar een Happily Ever After zal brengen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s