MUSIC :: What to play… on your wedding day?!

Op een bruiloft hoort muziek, zoveel is zeker.
Maar wanneer speel je welke muziek? De kerk binnenlopen doe je beter niet op YMCA van de Village People, terwijl deze plaat echt iedereen de dansvloer op krijgt!

Begin de dag met een liedje, begin de dag met een lach...’ Heerlijk ‘s ochtends op de radio… Je wordt er instant happy van! Maak dus de avond ervoor al een goede keuze zodat je niet met het verkeerde been uit bed stapt die dag.

Kies tijdens de ceremonie voor een ingetogener nummer. Laat de gevoelens de vrije loop. Ga helemaal mee in de muziek en in elkaar. Dit is jullie moment. Laat je leiden door nummers met een herinnering. Jullie eerste dans, date, romantische avond thuis op de bank,…

Tijdens de receptie mag het al wat losser. Veel mensen kiezen hierbij voor lounge muziek. Het speelt heerlijk op de achtergrond maar dancing shoes kunnen er ook al weg mee!
Doen jullie zittend eten met de familie? Denk dan misschien ook aan een bandje. Om de sfeer al op te bouwen. Vraag op voorhand ook of de band verzoeknummers speelt. Ze kunnen dan bijvoorbeeld al jullie gasten rondgaan en vragen welk nummer zij bij jullie vinden passen. Levert vaak zeer emotionele maar ook hilarische momenten op!

En willen jullie ‘s avonds afsluiten met een spetterend feest! Kies dan voor een DJ die het dak er af kan blazen! Iedereen op de dansvloer en de benen los!

Hebben jullie specifieke nummers die jullie zeker willen horen tijdens jullie trouwfeest? Noteer ze en geef ze af aan de verantwoordelijke voor de muziek. Dit kan ook bij jullie wedding planner of ceremonie meester.
Zijn er nummer die jullie zeker NIET willen horen omdat ze jullie herinneren aan droevige of negatieve momenten, plaatsen of personen waar jullie liever niet bij stilstaan op jullie dag, geef dit dan ook zeker aan.
Een positieve vibe is belangrijk!

Foto: Pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s