FOOD :: FOOD ^ 3 !

World`s best restaurant for one day bevond zich afgelopen zondag in België.
Meer bepaald op het strand van Oostduinkerke tijdens de tweede editie van
Flemish Food Bash

Als doorgewinterde horecafanaat kon ik daar natuurlijk niet op ontbreken.
Samen met 2 vriendinnen en ex-collega`s Marjorie en Merita hebben we die dag onze ogen uitgekeken en onze buiken gevuld met lekkers van over de hele wereld!

De eerste editie van Flemish Food Bash vond plaats op 16 november 2014 in Café d`Anvers in Antwerpen. Het succes was enorm waardoor een tweede editie niet kon uitblijven.
Dit jaar werd het groter aangepakt en verhuisde het hele circus van een donkere club naar het (bij voorkeur) zonovergoten strand van Oostduinkerke.
Helaas, de weergoden waren ons niet goed gezind waardoor het leek dat net na de middag het hele event in het water zou liggen.
Desondanks kon deze stortbui de pret en opkomst niet drukken zodat er rond 5 uur toch weer een gezellige drukte ontstond.

De ruim 40 chefs, 20 bartenders, 10 barista`s, Butchers, Bakers en Pastry Chefs wisselden elkaar om de 3 uur af onder 2 grote tenten waardoor er telkens weer nieuwe gerechten en bereidingen te proeven waren.
Wat een ideale formule was om foodies, journalisten en liefhebbers te blijven verrassen en op het terrein te houden.

Het gehele feest werd met muziek overgoten door nationale en internationale DJ`s.
En voor wie na de stortbui zichzelf een nieuw kapsel, make up of tattoo wou laten aanmeten, kon terecht bij Barbershop Bendotti uit Maaseik of de verschillende creative Tattoo artists uit België of Australië.

Bij binnenkomst ontving iedere bezoeker een persoonlijke Spork om van alle gerechten te kunnen genieten welke overigens zeer democratisch geprijsd waren.
Gerechten en cocktails waren verkrijgbaar voor 2 jetons (€ 6,00) en koffie en frisdrank voor 1 jeton (€ 3,00).
Verder konden we in het bijgeleverde krantje kennismaken met iedereen die aanwezig zou zijn op dit culinair event en waneer zij hun passies zouden delen.

Omdat alle creativiteit meer verdiend dan 2 zinnetjes onderaan deze post, hou ik jullie komende dagen nog op de hoogte van al het lekkers dat we hebben mogen proeven!

With Love! Ann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s