TRAVEL :: Where to start…

Oktober 2010

New York stond hoog op het reislijstje van mijn zus Els en mij en eindelijk zouden we The Big Apple gaan bezoeken! We waren SUPER enthousiast!
Adresjes werden verzameld, to-dolijstjes opgesteld, hotel en vlucht geboekt.
Wij waren er helemaal klaar voor! En als ware planner had ik de bijzondere taak van gids reeds op mij genomen. Met een kaart van New York (waar ik op voorhand reeds alle adresjes en shopstraten op had aangeduid) zouden wij The City that never Sleeps onveilig gaan maken.

Tijdens de rit vanaf de luchthaven in Newark, verscheen voor ons de machtige skyline van Manhattan. Ik was meteen verkocht! Dit zou mijn stad worden! Mijn zus was iets minder onder de indruk maar desalniettemin hebben wij er 5 fantastische dagen beleefd. We hebben gegeten, (werken in restaurants heeft zo zijn voordelen…) gewandeld, (boven de grond zie je altijd meer) bezocht, (Empuire State Building, Ground Zero, Central Park) maar vooral genoten van die heerlijk energieke vibe die New York zo uniek maakt.

Had ik al verteld dat ik verkocht was?! Dat is gelogen… Ik was verliefd!
Love at first sight!

Op de voorlaatste avond liepen we door Meatpacking District want we zouden nog een cocktail doen bij Buddhakan. In een van die gezellige straten zagen we een prachtig townhouse FOR SALE. Dat was voor mij de dag dat ik met mezelf de belofte maakte:
`Ooit kom ik een jaar in New York wonen. Om de stad echt tot in het diepste te ontdekken.`

De jaren gingen voorbij waarbij ik lange dagen werkte in de top van de Nederlandse horeca. Ik verhuisde (voor het werk en de liefde) naar Sluis, begon mijn eigen leven op te bouwen.
Maar in mijn achterhoofd bleef New York spelen… Echte liefde rust nooit zeggen ze toch?!

Toen vorig jaar my reality check aankwam, heb ik geen seconde getwijfeld.
Ik verkocht mijn huis aan mijn vriend, pakte al mijn spullen bijeen, zocht op internet een kamer en begon mijn droom steeds meer vorm te geven.

Op 22 februari vierde ik mijn 25ste verjaardag met mijn beste vriendinnen.
23 februari pakte ik mijn koffers en 24 februari vertrok in naar New York…

The start of a wonderful adventure!

Lees snel verder –>> March 7thΒ 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s