WORK :: Hostess with an eye for YOU!

Een kleine kijk in mijn woon- werk- en (be)leefwereld. Ik kan het jullie niet onthouden. Dat wil ik ook niet. Tenslotte gaan jullie straks misschien met mij in zee maar dan willen jullie wel wat achtergrondinformatie over mij.

Ten eerste: ik heb geen reddersdiploma dus we kunnen maar tot aan de knieen in zee.
Ten tweede: Als jullie na deze blog nog meer enthousiast geworden, mail dan even. Dan maken we er samen een topfeest van! Ten derde: Sommige mensen vinden mij een beetje prettig gestoord. Geen probleem, het werkt aanstekelijk! Er is nog geen medicijn voor gevonden, gewoon lekker volgen en meedoen werkt als beste!

Tijdens netwerkborrels zijn de 3 kernvragen Wie ben ik? Wat doe ik? Wie zoek ik? Heel simpel, ik ben Ann Van Halewyck, ik sleep jullie met veel enthousiasme mee in mijn ROAD to HAPPINESS.
Verder zoek ik ook altijd de leukste locaties, mooie jurkjes voor in de zomer, lekker eten, een flesje wijn om samen van te genieten, gezellige vrienden om urenlang met te kletsen, ALLE kleuren nagellak, een oud kaptafeltje met toebehoren, de kleine restaurantjes waar je heerlijk kan genieten van elkaar en van het eten, een gedreven metgezel om de wereld mee te veroveren, enthousiastelingen die spreken met passie over hun droom, mooie stukjes natuur dichtbij of ver weg, een bootje om te varen, pleisters wanneer ik weer vol overgave die grifgroene pumps aandeed en dacht: deze keer red ik het wel tot aan het dessert!
Heb je bij minstens 2 zoektermen moeten lachen, gniffelen, schokken, instemmend mompelen of knikken dan hebben jullie mijn microbe al een klein beetje te pakken.

Mijn jarenlange ervaring in de horeca heeft mij doen inzien dat mijn creative hersenhelft het nog niet begeven heeft. Vaak zeggen mensen tegen mij: ‘t is toch zwaar zeker? Ik kan het alleen maar beamen, het is geen kattenpis, werken in de horeca. Maar het geeft me een ongelofelijke boost en adrenaline kick om weer verder te gaan, de volgende dag er weer te staan en te lachen.
Na een tijdje was ik het kwijt. Ik wist niet meer wat te doen. Part- time werken was een oplossing. Dat ik daardoor in alle vrijgekomen tijd het huis ging poetsen heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik weer ben gaan studeren.

‘Jongens, of zal ik weddingplanner gaan doen?‘ Wat begon als een grapje eindige in een wervelwind die mij meenam, mij dwong creatief te denken, buiten de lijntjes te kleuren en die alles meeneemt op zijn weg. Ik zit er nog steeds in en denk vaak met een lach aan die ene avond aan tafel 10…

with love X Ann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s